Lead marketing

En danskejet salg- og marketingvirksomhed

Vi har hele Danmark som vores hjemmebane og bestræber os altid på at yde tilfredsstillende resultater.

Vi brænder for salg og telemarketing, og tilbyder nøglefærdige og intelligente løsninger og kan med stolthed berette, at vi lever af langvarige kunderelationer, hvilket vi gør fordi vores kunder er tilfredse med de løsninger, vi leverer.

Virksomheden er stiftet i 2010 af Morten Engstrøm og har i dag 4 dygtige medarbejdere samt samarbejde med de dygtigste freelance mødebookerer.

Vi samarbejder med de bedste partnere indenfor databehandling, phonersystemer, online spørgerammer, online automation, markedsføring, kommunikation/tekstforfatning salgstræning og skræddersyr den rigtige salgsløsning.

Morten har mere end 25 års salgserfaring. Vi bruger kun voksne phonerer, som har livserfaring og respekt for dem, vi taler med

vi søger

Ambitiøs og moden mødebooker

Ønsker du at arbejde i et professionelt og konkurrence præget miljø hvor vi løfter i flok? Hvor fællesskabet er vigtigt samtidig med, at der er plads til individualister og nye måder at nå målene på? Så læs videre – for vi søger endnu en dygtig kollega på fuldtid til vores team.

Se stilling